El CF REUS empata en partit de pretemporada 1-1 al Camp del FC CUNIT amb gol de Hassan.

Un partit de pretemporada en que el Reus a fet proves aquest dissabte dia 3 de octubre i vist a joves jugadors com Dani lopez, Torlacoff i Aaron i el debut de la nova incorporació Ibra.

Partit Pretemporada: 3/10/20
CF CUNIT - CF REUS RN 1-1

El CF REUS RN s'enfronta al Cunit dues setmanes avans de començar la lliga, el Cunit s'adelanta amb un gol a la 1a part, en una bona jugada que res pot fer el Porter Mati, Hassan marca per el Reus, empat a 1 a la primera part, a la segona part ha hagut ocasions per part dels dos conjunts.
 Mati-Amiri - Atou - David - Cheikh- Hassan - Genís - Malick - Ibra- Will- Moha k  (Reserves) Josuè- Candelario- Aaron- Dani López-Torlacoff- Ivan.