traductor

notícies vistes

El CF Reus RN guanya el seu primer partit El conjunt, que debutarà l'18 d'octubre a quarta catalana, venç a Les Borges per 0-2

 El CF Reus Roig-i-negre segueix la seva posada a punt de cara al seu debut oficial a la lliga de quarta catalana. A l’espera de tancar les darreres incorporacions.

L’equip el formen Josué Marín, Matías Gordillo, Miquel Pelayo (porters); Sergi Candelario, Brahim Amiri, Raul Cano, Atou Ndiaye, Francisco David Marín (defenses); Wilfrand Blanco, Raul Ortiz, Nahuel Gabriel Torlacoff, Genís Ramírez, Malick Seck (migcampistes) i els davanters Mohamed Khachani, Aaron Berzosa, Daniel López, Hassan Bouzerad, Ivan José Casares i Soufian Bounailat.

Pel què fa a l'equip tècnic, l’entrenador de l’equip és Raül Navarro i, el segon, Enric Pont. Gabriel Torlacoff també forma part del cos. Gerard Crusat i Albert Oller són els delegats.

Primera victòria en partit oficial

Els reusencs segueixen amb la seva preparació de pretemporada. Després de completar ja diversos entrenaments, el passat dissabte el club va aconseguir doblegar Les Borges del Camp per 0 a 2. Els gols dels reusencs els van signar Will Blanco i Brahim Aniri.

Diumenge van perdre per la mínima al municipal del Banyeres per 2 gols a 1. Els roig-i-negres disputaran dos amistosos més aquesta setmana: el dissabte 3 d’octubre al camp del Cunit.Comentaris