El coronavirus no frena la flama roig-i-negra, els jugadors treballaran encara més a l'espera del debut.

 Els jugadors en una reunió en línia s'han unit per seguir treballant a l'espera de l'inici de la competició. Com un club social i dels socis, "un vot, un soci" defendran els colors al terreny de joc amb el sentiment al cor. El club és de tots, tots som socis i els valors es demostraran al camp...

Els entrenadors i també socis del club han tingut el suport de tota la plantilla i comencem una nova pretemporada amb els valors inicials i més il·lusió que mai.

El club ha preparat moltes actuacions de cara 2021, consolidar-se com club social i popular, seguir fent socis per augmentar la massa social, ajudar a la creació de penyes oficials roig-i-negres, un projecte inclusiu a banda de l'esportiu, escoles esportives , secció de futsal, reunir-se amb totes les entitats i empreses de Reus per un projecte en comú, social i esportiu roig-i-negre.

Aquest 2021 arribarà el debut, es jugarà sempre en homenatge al CFRD, per honor i respecte als fundadors i als nostres colors. 

Força Reus.



Imatge de la plantilla, al inici de la temporada amb Raül Navarro i Enric Pont entrenadors del club i socis roig-i-negres.



Comentaris