Anirem creixent en record al CFRD, que encara no ha desaparegut, el RN sempre fidels al nostre club, mai morirem.

 

Pensem en gran, més de 100.000 habitants a Reus i podem fer créixer l'afició pel futbol, diferents aficions i rivalitats esportives, son naturals al futbol, els aficionats del carrer  estimem el futbol i tenim respecte pels dos clubs centenaris de la ciutat el CF Reddis i el CF Reus Deportiu (encara no desaparegut) el club està a l'UCI però molts el volen ja donar per acabat del tot.

Es apassionant lluitar en record del nostre club el CFRD i pensem que amb tasca i tenint mínimes condicions aconseguir una categoria de 2a catalana es viable, lluitant de zero si es pot entrenar a una instal·lació tres dies a la setmana  podriem aviat escalar categories i aconseguiríem tenir un derbi, blanc-i-blaus contra roig-i-negres que crearia passió a la ciutat i més afició. També hi han clubs a la ciutat que tota aquesta rivalitat els faria créixer.

El CF REUS ROIG I NEGRE, podem aguantar en tot en contra els anys que faci falta,  fins a arribar al nostre objectiu, tornar l'ilussió i mantenir viu l'esperit roig-i-negre pur, el retorn del CF REUS DEPORTIU no el descartem i que tinguem una afició potent amb ànima, sense fissures, sempre fidels i forts es molt important, el millor és lluitar des de zero, cada club té la seva història, la graderia no s'omple sense sentiments, seguirem lluitant a l'espera del retorn del nostre club i jugant en homenatge els anys que facin falta i fidels sempre del CFRD. MAI MORIREM.

Comentaris