Gran Aniversari, roig-i-negre amb la presència dels dirigents de la Federació Catalana de Futbol i personalitats de l'ajuntament de Reus.

 Gran dia d'unio roig-i-negre ahir diumenge 4 de juliol, segon aniversari del CF REUS RN, amb la presència dels dirigents de la Federació Catalana de Futbol, Josep Vives, vicepresident FCF, Rafa  Pinedo, subdelegat a Tarragona i membre de la junta de la FCF, Josep Maria Rovira, delegat comarcal del Baix Camp, Andreu Martin, 1r secretari i regidor del grup municipal del PSC i de la regidora de la CUP, Mònica Pàmies, Albert Oller, president del CF REUS RN i Erika Molina, presidenta del CE MAS IGLESIAS.

En un camp ple d'aficionats es va fer la foto oficial amb nens i nenes de l'Escola Roig-i-negre CE MAS IGLESIAS i els jugadors del 1r equip del CF REUS RN.


El partit de lliga que va enfrontar al CF REUS RN i el CD LES BORGES, els roig-i-negres varen guanyar per 6 a 5, fent jugar a tots els jugadors disponibles, la primera part amb un 4 a 1 a favor del CF REUS RN, va propiciar una 2a part per fer jugar a tots els jugadors, amb  un dia molt festiu i de germanor, i el triomf del partit pels aficionats.




Comentaris