El CF Reus Roig-i-Negre 2021/22 debuta a la lliga aquest diumenge, 26 de setembre.

 El CF Reus Roig-i-Negre 2021/22 debuta a la lliga aquest diumenge, 26 de setembre. Ho farà a les 12 del migdia, l’horari habitual a partir d’aquesta temporada a casa. Enguany els reusencs jugaran els seus partits al camp municipal del Districte V (C. Mas d'Aixemús 11-15). 


La convocatòria dels roig-i-negres per aquest primer encontre davant l’Espluga de Francolí la formen els següents jugadors: els porters Matías Gordillo (Capità) i José Miguel Troya; els defenses Atou Ndiaye, Weverton  Teixeira, Oscar Alcario, Cheikh Seck, Mamadou Touré i Matheus Pereira; els migcampistes Joan Marc Panadés, Brahim Amiri, Herminio Júnior, Abdelilali Hadouch, Anthony Cortizo i Herminio Sousa i els davanters Joao Gabriel Duarte, Jamiu Richard i Daniel López. També hi forma part el migcampista Álex Ferraté, de forma part del juvenil de l’Escola Mas Iglesias RN. 


Els roig-i-negres arriben a aquest partit després de vèncer en el Trofeu Baix Camp, disputat el passat diumenge contra el CF Vila-seca (3-1) i on també es va presentar l’equip. 


Enric Pont, entrenador: “Volem lluitar per l’ascens” 


Els reusencs jugaran per segon any al grup 23 de Quarta Catalana. El tècnic del CF Reus RN, Enric Pont, que s’estrena com a primer entrenador, es mostra ambiciós en el segon any de la història del club “el nostre objectiu és quedar entre els tres primers a la lliga per disputar la lligueta d’ascens; és un equip molt jove i competitiu; esperem poder celebrar-ho a final de temporada”.

foto d'Arnau Ferre, Herminio Junior a un partit de lliga.

Matías Gordillo, capità: “Serà difícil però estem molt movitats’

Per la seva banda, el porter i capità, Matías Gordillo, ha explicat que l’equip debutarà contra “un conjunt que ja ens va posar les coses difícils la temporada passada. Tot i això, crec que l’equip arriba molt motivat  per endur-nos els tres punts; enguany aconseguirem l’objectiu de quedar entre els tres primers per optar a l’ascens”.

Cal recordar que enguany es jugarà una lliga de 22 jornades que finalitzarà el 20 de març. Els tres primers classificats del grup jugaran una lligueta d’ascens de deu jornades. Els dos millors seran els qui pujaran de categoria.

PREMSA CF REUS RN

Comentaris