José Mora l'entrenador del 1r equip del CF Reus RN i el president del club Miquel Eloy signen un contracte i un projecte a dues temporades encoratjador.

El futur esportiu del CF Reus RN pasa per José Mora nou entrenador del 1r equip amb un projecte encoratjador tot i que la plantilla s'ha configurat en poc temps i de la ma de la busqueda de jugadors de la direcció esportiva.

José Mora amb el president del club Miquel Eloy al camp de futbol del districte 5 de Reus.

Al entrenador José Mora,  l'acompanya el seu ajudant, el seu segon, el sr. Migueli i els jugadors Juanjo Jaramillo i a Camilo Tello dos joves  procedents de La Floresta i el Torreforta que venen a reforçar el 1r equip.

Ana com amb tasques de delegada i Rosa com auxiliar i utillera.

Molta ilusió amb la plantilla.

Fins el moment han renovat set jugadors roig-i-negres de la temporada pasada, Matias Gordillo, Brahim Amiri, Weverton Teixeira, Alex Ferraté, Gerard Blanch, Ian Scocco, i Moha 
I 10 noves incorporacions Julian Jaramillo, Yasser, Michael Roman, Rachid Ben Aziz, Camilo Tello, Jorge Peña, Will Blanco, Isaac, David Massó i David Galindo.
(La llista no esta tancada)
Diiumenge a les 17 hores al municipal del Districte 5 debutara el club a tercera catalana contra el Miami Platja.
El president del club Eloy Miquel, i el director Xavi Carbo estan molt contents amb la contractació de José Mora en un projecte de futur, que ara comença a caminar pel club homenatge al CF Reus Deportiu.


Comentaris