traductor

notícies vistes

Canvi de director esportiu al CF Reus RN. Xavi Carbó posa punt final a la seva tasca.

Xavi Carbó, he decidit posar punt final a la tasca a la direcció esportiva del CF REUS RN el nou director esportiu es Lluís Gómez.

Ja tenim un club homenatge al CF Reus Deportiu a la ciutat de Reus, tot va començar el juliol de 2019, no teniem camp ni per entrenar i a la temporada 20/21 a quarta catalana, varem llogar el camp de Futbol del Pare Manyanet per poder jugar,
fins avui 28 d'octubre de 2023 la temporada 22/23 ara a tercera catalana i ja entrenem i juguem a un camp municipal el del districte 5 de Reus.

Aquesta pretemporada 22/23 ha sigut un esforç molt gran el crear un nou equip a pocs dies del inici de la competició finalment el club ja està competint.

Tocaba un final, un canvi i es ara, la direcció esportiva es una tasca he compartit amb la direcció del club, el club es fa gran i ara toca reforçar la part esportiva.

Jo sóc d'un altre esport el futbol Sala ha sigut una experiència poder conèixer de molt a prop el futbol amateur modest. 

Al 2019 era tot una ilusió i no teniem camp de joc, molta empenta i molt sacrifici, ens van dir que no teniem camp per entrenar ni jugar i ens o van posar complicat i jo si diuen no, vol dir si, i aixi o varem lluitar,  ara el club es una realitat, la meva tasca a finalitzat, la ciutat de Reus ja té un club homenatge al CF Reus Deportiu.

Content i agraiments a tots els que hem viscut tots aquets anys i lluitat. Jugadors, directius, entrenadors, etc... un dia farem un llibre explicant tot.


El CF Reus RN 22/23, ara ja un projecte fort amb el president Miquel Eloy, ex-directiu del CF Reus Deportiu i ara al seu costat a la direcció esportiva Lluis Gómez, i el club afiliat de la presidenta Erika Molina que aquesta temporada segueix creixent i  colaborant les dos entitats.

El CF REUS RN, te ara un planter de 20 jugadors i un club de futbol base roig-i-negre , afiliat el CE Mas Iglesias. 

L'arribada de Jose Mora ha sigut molt important, el entrenador del 1r equip i del Sr. Migueli el seu ajudant i de l'incorporació de Ana com delegada i Rosa com auxiliar. ara arriba una figura que es dedicara a la part esportiva de ple, Lluis Gómez, que  te gran experiéncia i coneix a molts jugadors de futbol de la provincia. 
Treballarà amb el cos tecnic roig-i-negre  també estara pendent dels jugadors de la base del filial el Mas Iglesias per si algun jugador està a punt de fer el salt al primer equip.
El CF REUS RN, ja es una realitat.


Comentaris