Aquest dimarts dia 4 de Febrer de 2020, s'ha jugat un amistós amb el actual líder de 3a Catalana el CF Llorenç del Penedès. molt agraïts al club, per el CF Reus RN a significat el partit 25 amistós.

Viatje fins a Llorenç del Penedès un camp de futbol molt nou, fa dos anys te gespa i un club amb molts anys de historia, ens han convidat a jugar un amistós que es el 25 partit de la temporada, el CF Reus RN, hem provat a porter nou i hem fet noves tàctiques de joc, la primera part hem jugat un 3-4-3 i ha significat els dos gols del partit un de una errada defensiva i un altre a pilota parada, hem creat tres ocasions clares de gol que dos per el porter local i una fregat el pal no han entrar, la segona part amb un 4-5-1 ja no han hagut més gols, el CF Reus RN a perdut per 2 a 0 amb els locals que són líders del seu grup, el Club roig-i-negre que encara no juga competició ni te camp per entrenar, segueix la seva preparació de cara la temporada 20/21 fent partits a la espera de camp i poder entrenar a la seva ciutat de Reus, el Club segueix provant jugadors i te les portes obertes a tothom que vulgui ajudar.
Foto al Municipal de Lloreç del Penedès.
El CF Reus en joc amb el CF Llorenç del Penedès flamant actual líder del seu grup de 3a Catalana.