El 3 de Gener de 2020 el CF Reus va jugar el Triangular Benèfic, CAP NEN SENSE JOGUINA convidats per la AE Marina Cambrils.

El Club Futbol Reus RN va participar i va col·laborar portant joguines tots els jugadors i directiva i els trofeigs del Triangular Benèfic, molt agraïts per convidar-nos el club local i a tota la Població de Cambrils.



La AE Marina Cambrils va organitzar el triangular de futbol benèfic "Cap nen sense joguina", el passat divendres dia 3 de Gener a la tarda. Va ser un torneig solidari en el què es van combinar l'esport i la solidaritat, perquè el públic assistent havia de col·laborar amb la causa portant un joguet o joc infantil. Durant tota la tarda i vespre, la gent es va acostar al camp municipal de futbol per sumar-se a la iniciativa, malgrat que va ser una jornada força freda. Tots els joguets recollits s'han donat a Càritas de Cambrils i de Reus.


Pel que fa a l'apartat esportiu, tres clubs van participar al torneig amistós: l'AE Marina Cambrils, el CE Montbrió i el CF Reus Roig i Negre. Entre ells van disputar diferents partits, tot i que el resultat va ser el menys important. La classificació simbòlica va quedar encapçalada pels montbrionencs, seguits dels reusencs i finalment, l'equip cambrilenc. A tot el públic que va assistir al triangular amistós se'ls va servir xocolata calenta. L'activitat va comptar amb la col·laboració del Departament d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils

Comentaris