El CF Reus RN reclama el retorn a Segona A del Reus Deportiu

 Des de l'entitat, formada per aficionats, no accepten la seva liquidació ni la seva eliminació de la competició

  • REdacció

Actual







El CF Reus RN ha fet un comunicat reclamant el retorn del Reus Deportiu a la seva plaça a Segona A alertant que no accepten la seva liquidació. Des de l'entitat, formada per aficionats del Reus Deportiu, asseguren que van ser «injustament eliminats de la competició».


A més a més,  «ningún club pot suplantar al CF Reus Deportiu, ni es pot refundar legalment ni moralment». Segons el comunicat, el Reus RN s'ha inscrit a la Federació Catalana de Futbol (FCF) a Quarta Catalana, on jugaran per «defensar els colors roig-i-negres».

El Club Futbol Reus RN és un club creat el 2019 per aficionats del CF Reus Deportiu per poder jugar en homenatge al Reus Deportiu. La seva tasca és altruista i com a voluntaris, no reben cap tipus de remuneració per les nombroses accions que realitzen en favor del club. Els socis roig-i-negres són propietaris del seu club i tenen veu i vot en les assemblees.

L'entitat disputarà els partits de casa al Camp de Futbol del Pare Manyanet, normalment, els diumenges a la tarda. Tot i que encara no han​​ pogut competir oficialment, han participat en 28 partits amistosos arreu del territori i han organitzat activitats com el Trofeu Baix Camp Futbol o na recollida de joguines per als més desfavorits.

Comentaris