Molt important els nens i nenes estiguin mutualitzats per la pràctica esportiva.

No és excusa el coronavirus ni el no estar competint oficialment i sols entrenant, per no mutualitzar als nens i nenes, que estan entrenant al futbol en un club federat o de lleure, per moltes qüestions, és important tenir una revisió metge i en cas d'una lesió la mútua es fa càrrec, molts pares no saben el risc de tot això, a més el club, estaria incomplint la normativa federativa i l'empresa gestora o ajuntament que cedeix la gestió al club o entitat, tindria nens i nenes fent pràctica esportiva, sense mútua. incomplint la llei de l'esport que és molt clara en aquesta qüestió.

És un tema de professionalitat d'una persona encarregada, que diu no pagueu als pares no passa res o com no competim no pagueu, sense pensar amb les conseqüències. 

 Si algú que porta una escola de futbol li diu als pares d'un nen no pagueu la mútua, està perjudicant al nen, a la família en un fals benefici seu per aquests temps de pandèmia, tenir més nens a la seva escola de futbol, els pares es juguen molt es important no accepteu entrenar sense mutua, també a l'hora de ser un grup estable davant la pandèmia. No pot estar un menor d'edat desprotegit sense una revisió metge, ni mútua i posant en perill a la resta de companys de l'equip i a ell mateix, un club no pot acceptar entrenar nens i nenes sense mútua ni revisió ni control de la Covid 19, perjudica el bon treball i imatge de tots els clubs. 
Amb la salut i la seguretat dels nens i nenes no es pot jugar.





Comentaris