El CF Reus RN, a rebut una carta de la FCF, estem d'acord en el reinici de les competicions el 7 de març.


La resposta a la consulta que ens fa la FCF, es un SI VOLEM, VOLEM COMPETIR, els nostres jugadors estan desitjant defendre els colors roig-i-negres en homenatge al CFRD.


Portem des de l'any 2019 esperant el debut del CF REUS RN, volem debutar i si pot ser pujar de categoria ja aquesta temporada 20/21.

Si no podem debutar aquesta temporada 20/21, seguirem lluitant per fer-ho la propera 21/22 res ens atura.



Carta de consulta.

Benvolguts/benvolgudes,

La Federació Catalana de Futbol té previst el reinici de les competicions de categoria amateur territorial, tant masculines com femenines, tan aviat com s’obtingui autorització per part del Govern de la Generalitat,  igual com es farà properament amb les competicions que donen accés a les categories nacionals.

De forma prèvia, però, es vol recollir el parer de tots els clubs inscrits en aquestes categories, i per aquest motiu, us sol·licitem que a molt tardar abans del proper dilluns dia 15 de febrer ens indiqueu si el vostre club està d’acord amb aquesta represa de les competicions. Per a més informació, us remetem adjunts els calendaris de dates de les competicions indicades, amb una previsió d’inici del cap de setmana del 7 de març. Us recordem que el format de les competicions serà el determinat en l’adaptació del Pla de Competicions publicat el passat mes de desembre, amb els efectes classificatoris corresponents.


Esperant la vostra resposta, rebeu una cordial salutació.


Atentament, 

Dept. Competició Territorial.


Comentaris