Tindrem un equip de futsal roig-i-negre referent a la ciutat de Reus amb una escola formativa.

Xavi Carbó el director del CF Reus RN, o té clar el conveni amb l'associació de veïns Reus Nord, dona més força a formar un equip de futsal i una escola roig-i-negre en homenatge al CF Reus Deportiu que serà el referent del futsal a la ciutat de Reus.
Carbó, construirà un projecte que ja treballa fa molt de temps. La ciutat es mereix un equip de futsal roig-i-negre al màxim nivell i una escola formativa.

El dilema és jugar a la FCF o a la FCFS, la www.futsal.cat (Federació Catalana de Futbol Sala) no té competició a Tarragona, sols una lliga adherida a les Terres de l'Ebre, però és una opció, ja que pots jugar internacionalment per Catalunya.
Sempre he sigut un defensor del futsal independent, però ara mateix la FCFS fa anys que no té competició a Tarragona des del 2007 i molt pocs clubs afiliats, o valorarem tot, ja que poder jugar internacionalment és una opció que ens agradaria.
 Lluny han quedat els temps en què tot el futsal de la província de Tarragona jugava a la FCFS, Carbó va ser delegat a Tarragona i coordinador de Catalunya de la FCFS.
L'opció de jugar a futbol sala a la FCF, www.fcf.cat, està més propera ara mateix, hi ha competició actualment, però no pots jugar internacionalment per Catalunya.

La temporada 19-20 avans de LA COVID-19 el club va jugar diferents partits amistosos de futbol sala de cara a inscriure un equip roig-i-negre.

Comentaris