El CF Reus RN debut històric, però desafortunat encaixant tots els gols a la 2a part, 4 a 0, tres jugadors lesionats a la 1a part.

Molta expectació i públic al partit, que hi ha hagut dues cares. I dos temps molt diferenciats.

El CF Reus RN ha anat a jugar el seu primer partit a lluitar i o ha fet, la primera part a acabat 0 a 0, en un encontre igualat el conjunt roig-i-negre tocant bé al mig del camp, i sols preocupava de cara la segona part la baixa del central Sergi Candelario s'ha lesionat ha hagut de sortir Genís a jugar de central a una posició no es la seva, preocupava un cop fort que ha rebut Ibra sense pilota, Wil Blanco també ha sortit tocat, a la segona part sols començar un tir per l'escaire des de mig camp, la poca llum i estar avançat a agafat per sorpresa a Josuè, aquí el partit a donat un gir, i tot ha canviat, una altra errada defensiva al minut 6, el 2 a 0, s'ha lesionat Wil Blanco, i els roig-i-negres han anat a pressionar i fins i tot un tir al pal que no ha entrat, un penal clar no xiulat molt clar, que podia ser el 2 a 1

en una altra jugada els nervis al treure un refús un gol en pròpia porta el 3 a 0 i després d'una bona jugada amb tir contra el pal i una falta, la contra ha sigut el 4 a 0, molt de càstig i molt desafortunat el partit amb 3 lesionats, Ibra, Sergi i Will Blanco, l'equip li queda treballar i ha anat a jugar amb les baixes molt importants, Elias, Dani Castro, Raül i Hassan.

El CF Reus RN a jugat amb.

Josué, Theo, Sergi, Yassine, Atou, Ahmed, Isma, Will, Amiri, Rodrigo, Diego.

Reserves: Mati, Genís, Ibra.

Entrenador: Raül Navarro, 2n Enric Pont i delegat Albert

Ara toca refer-se i preparar el pròxim partit que es juga fora de casa, a L'Hospitalet de l'Infant el dissabte dia 27 de març a les 18:30 h.