Dia: 20/03/2021

Lloc: Camp Municipal de Salou (mides 100 m x 62 m)
Hora: 18:30 h
Assistència: 150 espectadors.

Un any, vuit mesos i vint dies han passat de la fundació del club homenatge CF REUS RN, hi ha arribat el dia de debutar en competició oficial. Per a tot els que participem activament en aquest projecte un dia especial per recordar, la culminació de moltes hores de treball, reunions, entrenaments, partits amistosos, etc. Esforços i sacrificis que per fi es veuen recompensats podent gaudir d’aquest esport que ens apassiona.

També sabent que tenim una responsabilitat cap als nostres socis propietaris del club i els patrocinadors que ens fan costat perquè el projecte tiri endavant. I el més important rendir homenatge al nostre club CF REUS DEPORTIU, els seus colors viuen en el nostre club.

Com és normal hi ha nervis l’arribada al camp del Costa Daurada és tot un esdeveniment per als nostres jugadors que fa mesos que entrenant sense poder competir. El tracte per part del nostre rival és cordial i podem gaudir de les seves instal·lacions amb tota normalitat. Es produeixen les típiques converses prèvies al partit, xerrades tècniques per part dels entrenadors, el delgat es presenta a l'àrbitre. Ja és hora de sortir a escalfar, per fi podem lluir la nostra samarreta, estem a punt de debutar.
Les portes de la instal·lació s’obren, comença entrar el públic, sorpresos, el partit aixeca molta expectació tant per l'afició rival com per la nostra, contents, molta gent de Reus alguns fins hi tot amb la mascareta del club, agraïts, han baixat a donar suport. Es reuneixen unes 150 persones distribuïdes per totes les zones del camp amb distàncies de seguretat.

Els delegats ultimen els preparatius amb l’àrbitre perquè tot estigui a punt per a l’inici del partit.

Comença el partit, respecte entre dos equips no volen arriscar massa. Els primers vint minuts disputats de reconeixement muto. Després el Costa Daurada comença a tindre les primeres arribades, però la defensa reusenca es manté sòlida, als Roig i Negres els costa treure la pilota cap al mig del camp a pèrdues constants que fan que el rival pressioni molt a dalt. Arriba el final de la primera part l’equip físicament està tocat, l’esforç ha sigut gran i alguns jugadors tenen molèsties, molt de temps sense competir. Els tècnics intentant recompondre l’equip i animar-los.

Desafortunadament al principi de la segona part sorpresos amb el sac inicial al mig del camp, xut directe que es cola per l’esquadra dreta de la porteria reusenca, això descol·loca a l’equip i esperona al rival que al cap de pocs minuts fa el segon amb un embolic a l’àrea que la defensa reusenca no sap rebutjar. En aquest precís moment es produeixen el millors minuts de l'equip reusenc a la segona part, es produeix un possible penal que no és pita i una falta al travesser, però malauradament es produeix un contraatac en la mateixa jugada que acaba amb el tercer i amb les esperances reusenques. Després el Costa Daurada remataria amb el quart gol que tancaria el partit. Resultat final 4-0 per al locals.

Està clar no era el debut somiat, però l’equip ha competit tot i que les circumstàncies no han sigut les millors per preparar la competició.
Al vestuari els companys s’animen, tècnics, directiva això només és el principi queden 15 partits i de segur que els lluitarem.

L’ambició per fer les coses bé no es pot fer perdre la perspectiva, és un dia històric que recordarem amb el temps amb nostàlgia, ho hem aconseguit ja som aquí avui es el principi de moltes coses ...

Ara a treballar durant la setmana i ha preparar el partit contra l’Hospitalet de l’infant al seu camp, de ben segur que l’equip donarà un altre cop la cara. FORÇA REUS, FORÇA ROIG I NEGRE.