La Segona Catalana no competirà.

 

Es reestructrurarà la Segona Catalana de cara la pròxima temporada i tindrà fins a 30 equips més


La Segona Catalana no competirà. Així ho ha anunciat la Federació Catalana de Futbol aquest dilluns 8 de març després que la Junta Directiva s'hagi reunit. Segons l'ens federatiu, prenen aquesta decisió seguint "els resultats de l'enquesta" als clubs participants i davant la impossilbilitat de complir el Pla de Competició.

Així, la FCF farà una reestructuració de la categoria de cara la pròxima temporada per tal de recuperar els participants a Primera i Tercer Catalana per la següent temporada.

La FCF, diu que no es tira endavant davant la impossibilitat de Complir el Pla de Competició, ja que per dates, ja que no es podrà acabar la temporada abans de finalitzar el mes de juny. "s'acumularien els partits intrasetmanals, en una categoria absolutament amateur". Cal recordar que la FCF va fer a corre-cuita- una consulta als clubs per si volien o no participar. El resultat ha estat que el 58% no volia jugar.

Així la Segona no competirà i no es produiran efectes classificatoris en la present temporada i en la categoria afectada, i proposarà un nou format de competició, d'inscripció voluntària i sense afecte d'ascensos i descensos.

Aquesta decisió no afecta a les categories de Primera, Tercera i Quarta Catalana i aquestes categories tindran efectes classificatoris amb els seus ascensos i descensos.

La pròxima temporada, la Segona Catalana tindrà una reconfiguració d'aquesta categoria i tindrà 30 equips més (descensos de Primera Catalana i ascensos de Tercera Catalana) i estarà formada per un total de 156 equips.


Comentaris