El partit d'aquest diumenge de les 17h, es una trobada roig-i-negre, al Pare Manyanet de Reus.

No és un partit més, un diumenge qualsevol, és el dia del debut, té molt d'especial, avui diumenge dia 4 d'abril, no sols estarem veient un patit de 4a catalana, estarem veient a l'equip dels aficionats lluitant, una trobada de molts aficionats, animar a ajudar i encoratjar als jugadors, que segur o agrairan, ningú cobra és totalment amateur, entrenadors, tècnics, junta, tots treballen sense cobrar i homenatge i record als nostres colors.

Avui tindrem sorteig d'una samarreta de l'equip, música al camp, i un estand per fer-se soci i registrar-se. 

El Club paga tot, camp de joc, despeses, competició, gràcies a tota la gent de Reus que fa aportació de 10 € anuals perquè anem creixent, ara som ja més de 600 socis.

És una primera lliga que juguem per conjuntar l'equip esportiu dels aficionats, i lluitar tots els partits per guanyar-los l'equip anirà creixent, no podem entrenar el mínim suficient, els partits de lliga són l'entrenament i experiència de l'equip.

La situació sanitària sols permet una entrada reduïda al 50% per aquest motiu l'accés és per socis amb carnet i registrats en primer lloc, les portes s'obriran aviat, recomanen arribar com molt tard a les 16:30 h a les 16:55 h el club tancarà portes.

Anem amb tot, tots de roig-i-negres, a animar a ajudar i encoratjar als jugadors, que segur o agrairan.
El CF Reus RN, és un club homenatge, popular i dels socis.

Tots els jugadors de la plantilla convocats i no convocats estaran avui al camp per fer-se la foto oficial de la temporada.

El Partit.



Convocats:

MATI, JOSUÉ, SERGI, DAVID, ATOU, YASSINE, THEO, AMIRI, ISMA, GENIS, AHMED, AMADOU, ELIAS, WIL, HASSAN, IBRA, ALEXANDER, DIEGO,.


Diumenge dia de partit, l'entrada al Camp de Futbol del Pare Manyanet es pel carrer d'Antoni de Bofarull, porta verda.








Comentaris