A tres minuts del final guanya el CF REUS RN per 2 a 1, quatre jugadors del Costa Daurada surten del camp a la grada i l'àrbitre suspen el partit.

Partit memorable del CF REUS RN, contra el COSTA DAURADA FC a tres minuts del final partit suspès, guanyant per 2 a 1 el Reus, quatre jugadors del Costa Daurada salten del terreny de joc a la grada amb l'intenció d'agredir, l'àrbitre o reflexa a l'acta que 4 jugadores saltan a la grada i truca als mossos, però diu no sap quins dorsals.

CF REUS RN ... 2  - COSTA DAURADA FC... 1

ÀRBITRE: JAIME FERNÁNDEZ LÓPEZ

GOLS : Elias, (1-0) minut 10, Ali, (2-0) minut 44. Felipe (2-1) 77

CF REUS RN.  Mati, Atou, Ibra, Philip, Yassine, Ali, Anthony, Ahmed, Elias, Jean Marquez, Wilfran Blanco.

SUSPÈS A TRES MINUTS DEL FINAL.

El CF REUS RN ha jugat un partit memorable contra els líders, s'ha arribat al descans amb un 2 a 0 guanyant al COSTA DAURADA FC amb gols d'Elias al minut 10 i Alí al minut 44, a la segona part  l'àrbitre a xiulat un penal contra el Reus, que ha transformat Felipe, pel COSTA DAURADA.

A TRES MINUTS DEL FINAL DEL PARTIT I EL MARCADOR 2 A 1, l'àrbitre pita un altre penal contra el CF REUS RN molt dubtós i molt de càstig pels roig-i-negres, la pressió costant dels jugadors del Costa Daurada a l'àrbitre era forta, en aquest moment incomprensiblement, quatre jugadors en bloc decideixen sortir del camp a la grada, l'afició del Costa Daurada no havia parat d'escridassar a l'àrbitre constantment, també els jugadors, recriminant a l'àrbitre.

POR TU CULPA NO SUBIREMOS, O, NOS VAS A HACER PERDER EL ASCENSO.

L'Àrbitre Jaime Fernández a l'acta fa referencia, cuatro jugadores del Costa Daurada salen del campo a la grada, els dorsals no els ha anotat a l'acta.

L'Afició del Costa Daurada enfadats per no estar guanyant s'enfaden a la grada  i els 4 jugadors del Costa Daurada salten a la grada, provocant un problema greu, mai els jugadors poden fer això i abandonar el terreny de joc i el partit i anar a la grada.

Es va dirigir als jugadors i va dir,  estais expulsados, aleshores el jugadors roig-i-negres i delegat el van protegir fins la caseta.

Ara els perjudicats, és el CF REUS RN, a l'espera de com acabarà això, que el partit hauria de donar-se per finalitzat, per l'altercat que han provocat els quatre jugadors al sortir del terreny de joc, per desentendre's del partit i provocar un final vergonyós, que l'àrbitre faci públic el dorsals dels quatre jugadors en cas de voler reprendre, si no es injust totalment té de posar els dorsals dels jugadors a l'acta identificar-los i ser sancionats.

Un altre problema si lamentablememt es decideix jugar-se un altre dia els tres minuts, es la part econòmica, tornar a llogar el camp i també potser no poder comptar amb els jugadors estaven al partit, tampoc el públic, els jugadors del Costa Daurada provoquen aquest final, sancionar-los i no juguin, no seria just ni comprensible reiniciar el partit, sense haber sancionat als jugadors.

l' àrbitre a la caseta va dir...

He visto a 4 jugadores del Costa Daurada han saltado delcampo al público.

Un partit molt maco que acaba en aquesta situació a 3 minuts del final i que perjudica greument al CF REUS RN, creiem el comitè de competició haurà de valorar el greuge.