El davanter de Veneçuela, Jean Marquez fitxa pel CF Reus RN i debutarà diumenge a les ordres d'Oriol Serra.

El nou entrenador Oriol Serra va demanar per afrontar la segona volta un davanter amb experiència i amb gol, i ja ha arribat a punt per debutar aquest diumenge, és JEAN MARQUEZ, aquesta incorporació era important pel sistema de joc d'Oriol Serra, i per ajudar a agafar experiència als joves davanters roig-i-negres del planter, que podran tenir com referència al davanter veneçolà.

JEAN MARQUEZ, ja ha fixat pel club i està disponible per jugar aquest diumenge contra el Riudoms a casa al camp del Pare Manyanet de Reus a les 17 hores, el club espera acabar la primera volta donant una bona imatge i preparar-se per una segona volta de 8 partits com a objectiu millorar la primera i no renunciar a guanyar tots els partits.

Oriol Serra vol definir un sistema de joc i preparar l'equip per la següent temporada ja amb dies d'entrenament i molta tasca sia un conjunt que pugui aspirar a tot.

Estic molt content amb l'arribada de JEAN MARQUEZ, segur aportarà molt, tenim bons jugadors, també necessitem la tornada de Hassan, comenta Oriol Serra, ara s'ha de treballar per conjuntar-los.









Comentaris