Es demana sanció als 4 jugadors del COSTA DAURADA FC, van saltar a la grada durant el transcurs del partit.

El diumenge 23 de maig,  4 jugadors del COSTA DAURADA FC, Transcorregut el minut 85 del partit on el resultat en aquell moment era 2-1 a favor del CF REUS ROIG I NEGRE,  Quatre jugadors de l'equip visitant COSTA DAURADA FC van abandonar el camp on disputaven el partit per intervenir en una discussió del públic, mostrant una actitud agressiva i amenaçadora cap al públic de l'equip rival i augmentant així la crispació d'una decisió arbitral.

El col·legiat, que estava observant el que succeïa entre el públic, va decidir suspendre el partit i es va dirigir al seu vestuari, escoltat pels jugadors locals que van anar a protegir l'arbitre, i delegat de l'equip local, ja que estava sent fortament increpat pels jugadors de l'equip visitant. Donada aquesta situació, es considera oportú com a mesura dissuasiva trucar als Mossos d'Esquadra perquè acudeixin a les instal·lacions.

Hi ha testimonis presencials i, a més, es reflecteix a l'acta que efectivament aquest succés es va produir, esperant que el comitè de competició i disciplina esportiva actuï per un fet estipulat com a molt greu. 

SI NO SE SANCIONA ALS JUGADORS, PELS GREUS FETS, PODRAN JUGAR AQUESTA SETMANA, NO SERIA JUST PER LA COMPETICIÓ.

El CF REUS RN, jugava a casa, i a patit les conseqüències de tot plegat, es mira l'esperança que el mateix COSTA DAURADA FC sancioni als quatre jugadors seus pels fets tan greus amb la seva normativa interna i així aquests jugadors no tornin a repetir aquests actes antiesportius i també amb tota esportivitat parlin amb la federació catalana de futbol.

Comentaris