Es perd un altre partit a casa, lluitant i amb moltes ocasions per sumar els punts.

Una primera part molt ben jugada i igualada amb el CD RIUDOMS, amb ocasions que atura el porter visitant.

El dorsal 9 fa dues entrades sense pilota una l'àrbitre li mostra groga, la segona molt més dura l'àrbitre el va perdonar d'una vermella clara, al final de la 1a part, un gol visitant per una errada defensiva, 0 a 1, al descans, molt injust vist el joc.

L'inici de la 2a part pugem la línia defensiva i a partir d'aquí nervis, i el CD Riudoms aconsegueix dos gols més, amb un 0 a 3, en contra. i el CD Riudoms ja veia els tres punts al sac.

Els roig-i-negres reaccionen Oriol Serra, mana a remuntar i tira l'equip endavant, i gol de Ben Aziz de cap posa l'1 a 3,

l'equip juga molt bé i més ocasions roig-i-negres, un pal després d'un tir espectacular de Moha no entra per miracle, i una jugada de Jean, passada a Moha i fem el 2 a 3, quedaven 20 minuts de joc, es podia empatar i guanyar, més ocasions del CF REUS RN que no entren i el CD RIUDOMS demanant l'hora a les acaballes amb tot els roig-i-negres a l'atac per sumar punts, el Riudoms marca el 2 a 4 al marcador, l'equip no ha sumat i ha perdut, però segueix formant-se i agafant experiència.