Es perd a Vila-seca per la mínima 1-0 i jugant amb 9 jugadors. Va debutar el porter Vadislav.

El CF Reus RN va jugar una molt bona primera part a Vila-seca estavellant Hassan una pilota al pal , i es va tenir portunitat de marcar en ocasions molt clares, un 0-0 a la primera part i bones sensacions, a la 2a part un error defensiu, posa el primer gol al marcador pels de Vila-seca, l'àrbitre del partit treu vermella directe al davanter Hassan increïblement, en un atac a porteria per lloc perillós, al cap de pocs minuts expulsa a Ahmed per doble amonestació, deixant a l'equip roig-i-negre amb 9 jugadors de camp, lluny de tirar enrere el CF REUS RN va seguir pitjant i va disposar d'ocasions d'empatar, fins i tot una del porter MATI, que va pujar a rematar, però la pilota no va voler entrar, sense gol no hi ha victòria i l'equip porta 5 partits sense marcar gol.
Va debutar el porter Vadislav, a la lliga.