Partit contra Les Borges aquest diumenge 4 de juliol. Aniversari del club, junts som més forts.

Serà l'últim partit a casa abans d'acabar la lliga, diumenge dia 4 de juliol a les 18:45 hores i una trobada amb l'afició, els jugadors convocats per aquest partit.
Mati, Vadislav, Raül CanoPhilipYassine,
AtouAnthoniAmiriRobertoRodrigoAlex, Diego, Hassan, Ben Aziz, Ali, Ahmed, Jean i Ibra.

Uns jugadors que han lluitat sense igualtat de condicions, han jugat els partits a un camp no han entrenat mai, han jugat per defendre els colors ara toca acomiadar-se de l'afició aquest diumenge en un dia d'aniversari i per celebrar s'ha pogut jugar, farem homenatge al CF REUS DEPORTIU, gaudim tots d'un dia per cridar ben fort, no s'ha pogut contra els aficionats roig-i-negres i s'ha jugat gràcies als socis, als establiments a la gent del carrer més de 700 socis i seguirem fent-nos forts, abans del partit a les 17:30 h. Els nens de l'escola CE MAS IGLESIAS RN, la nova pedrera roig-i-negre estaran al camp del Pare Manyanet  per fer-se fotos amb tots els jugadors, amb representants de la FCF i de l'Ajuntament de Reus, hem crescut amb dos anys, una pandèmia i amb tots d'entrebancs, la temporada 21/22 molt important pel futbol roig-i-negre i la ciutat de Reus. JUNTS SOM MÉS FORTS i amb homenatge al CF REUS DEPORTIU 
Ara amb l'escola una afiliació amb el CE MAS IGLESIAS, convenis amb associacions de veïns, Junts som més forts, i per fi el reconeixement de l'Ajuntament, van prometre os ajudarem, agraïm tot ajut i mai oblidarém al nostre club el CF REUS DEPORTIU sempre jugarem en homenatge. 

Sempre, lluitant des de a baix

Xiulada dels aficionats a les 18 hores per l'expulsió de la lliga del CF REUS DEPORTIU.
Porteu bufandes, samarretes del nostre club el CF REUS DEPORTIU i mostren aquest any 2021 el nostre desacord, mai oblidarem i mai morirem. Força Reus.
Des de les 9 hores del matí portes obertes escola futbol,
Dinar popular, música DJ i molt més.
Tindrem estands d'inscripció i renovació de socis i d'inscripció a l'escola roig-i-negre per la temporada 21/22 CE MAS IGLESIAS RN
www.cfreus.com CF REUS RN

Comentaris