El CF Reus RN, a pogut jugar la temporada 20/21, gràcies a tots els grups de treball, socis, establiments i tota la gent del carrer.

Era una missió imposible sense camp per jugar, mínim pressupost, ningú cobrant, la clau l'esforç, el president treballa igual que tots, entrenadors, utillers, col·laboradors, aquí tot és fa voluntàriament. per sentiment als colors, tota la gent que està al CF REUS RN sap el que es treball i sacrifici, perfectament el que costa que jugui un equip, de la categoria que sia, treball, esforç i compromís.

Entenem que altres entitats funcionin diferent, cada entitat es lliure de treballar com vulgui i sempre tindrem diàleg i estarém per extendre una mà, i per ajudar. 

Sabem l'esforç que costa i agraïm a tots els socis la col·laboració i a tots els grups de treball, és molt gran el que s'ha aconseguit, i no ens podem aturar.

Som un club popular i de portes obertes i oberts a tothom, estem per lluitar en l'objectiu del futbol per a tots, i defensar els colors roig-i-negres, un soci, un vot. 
www.cfreus.com CF REUS RN

Comentaris