Avui es presenta una molt jove plantilla roig-i-negre, en un diumenge de Futbol a Reus.

EL CF REUS ROIG-I-NEGRE DISPUTA EL II TROFEU BAIX CAMP ABANS DEL DEBUT A LA LLIGA


Els reusencs es presentaran davant l’afició al camp del Districte V

El CF Reus Roig-i-Negre 2021/22 es posa en marxa aquest diumenge, 19 de setembre, enfrontant-se al CF Vila-seca en el Trofeu Baix Camp. Serà la segona edició d’aquest  torneig impulsat pel club reusenc ja que l’any passat, degut a la situació sanitària, no es va poder dur a terme. En la primera edició, al 2019, se’l va endur als penals l’UE Maspujols. El partit es jugarà a les 12 del migdia al camp municipal del Districte V (C. Mas d'Aixemús 11-15), on jugarà aquesta temporada els seus partits com a local. A les 11.30 hores tindrà lloc la presentació de la plantilla i la nova samarreta davant l’afició i autoritats.  

Els reusencs afrontaran el darrer partit amistós per tancar una pretemporada on han aconseguit bons resultats contra equips de Tercera Catalana com l’Athlètic Segur o el CF Cunit. 

Cares noves per afrontar la segona temporada de la seva història 

Els reusencs, que juguen en homenatge al CF Reus Deportiu, afronten amb il·lusió la segona temporada de la seva història, de nou al grup 23 de Quarta Catalana. El debut serà a casa, el diumenge 26 de setembre davant l’UE L’Espluga de Francolí, a les 12 del migdia. Aquest serà l’horari habitual en els partits com a local. El club està dirigit per Xavi Carbó i el seu entrenador és Enric Pont. Albert Oller és el delegat i Javier Sánchez, auxiliar. 

Enguany presenta moltes cares noves. A l’espera de completar la plantilla, aquests són els jugadors confirmats per aquesta temporada: Matías Gordillo i José Miguel Troya (Porters); Atou Ndiaye, Weverton  Teixeira, Matheus Pereira, Cheikh Seck, Kadialy Drame, Mamadou Touré i Òscar Alcario (Defenses); Joan Marc Panadés, Brahim Amiri, Herminio Júnior, Ali Hadouch, David Teodoro i Ibai Lucha  (Migcampistes) i Joao Gabriel Duarte, Jamiu Richard, Hassan Bouzerad i Daniel López (Davanters).

S'espera una presentació molt sonada amb els aficionats i socis i amb la presencia de l'Alcalde de la ciutat de Reus i el Regidor d'esports,  representació de la Federació Catalana de Futbol i patrocinadors del club.






Comentaris