El CF REUS RN guanya per 0 a 3 a casa del CREIXELL UE en partit de pretemporada.

JUGADORS: ALI, JORDAN JAVIER, JOSEMI, ANTHONY, DANI LOPEZ, CHEIKH, HERNAN, MATI GORDILLO, ABAIX: CRISTIAN, RODRIGO, AMIRI, YASSINE, JUNIOR, MATHEUS I JOAO.

GOLS: DANI, ALI I AMIRI.

Molt bon partit dels roig-i-negres, de blanc, al camp municipal de Creixell el 5 de setembre a les 17:30 hores, el Creixell va quedar en segona posició la temporada passada a les portes de pujar de categoria.

Resum: El jove davanter Dani López escapa en una jugada i no perdona, 0 a 1, també a la primera part el migcampista Alí, llança una falta que entra per l'escaire el 0 a 2, Matias Gordillo, atura un penal.
a la segona part del partit, Amiri sentència amb un 0 a 3. Varies ocasions de gol dels roig-i-negres i al final partit guanyat enm preparació per la lliga 21/22.

Segueix la pretemporada i l'equip segueix posant-se a to per la lliga.