No ens podem fiar de cap rival, diumenge tenim d'anar a totes.

La 1a jornada de lliga, el CF REUS ROIG-I-NEGRE estrena camp de casa, al Municipal V de Reus, i hora de joc les 12 del migdia, un diumenge 26 marcat per les festes a Reus, però un diumenge de futbol que serà a partit d'ara una cita per tota l'afició, en visita L'Espluga de Francolí un equip que no porta bons records, la temporada pasara va guanyar als reusencs els dos enfrontaments, aquest any amb un equip totalment renovat els roig-i-negres volen guanyar i el seu entrenador o te clar, Enric Pont diu l'objectiu és quedar dels tres primers per poder jugar la lligueta d"ascens a 3a Cat.

Xavi Carbó director del club o diu clar, no ens podem fiar de cap rival i la lliga no serà fàcil.
No obstant s'ha treballat molt i amb tranquilitat, els resultats bons estaran i crec tenim opcions, però ara toca jugar sense pressió i partit a partit, aquest diumenge tenim una cita a les 12 hores i gaudir de l'equip.
el municipal V te parking i unes bones instalacions 🔴⚫ toca anar a disfrutar d'aquesta plantilla i una temporada que segur serà emocionant, lluitem d'abaix i sempre en homenatge al CF Reus Deportiu, això ens dóna molta força i empenta. Mai morirem 

Comentaris