El CF REUS RN guanya al CD RIUDOMS 2 a 1 al MUNICIPAL V DE REUS, superant un 0 a 1 en contra.

Un gol de Jamiu Richard a centre desde la linea de córner de Kadialy  anulat per l'àrbitre per fora de joc, un fora de joc imposible a l'estona un penal en contra i el CD Riudoms se'n va al descans amb 0 a 1, la segona part els roig-i-negres surten a guanyar a totes, a donar la volta al partit, un altre vegada penal en contre però aquesta vegada no és gol, va fora.
La resposta no és fa arribar el CF REUS RN dona la volta al marcador amb dos gols, Ali el migcampista fa dos gols i el porter Matias Gordillo fa una parada de mèrit, el punts es queden a casa, a Reus, la gent crida,, força Reus i l'historia continua, la propera setmana juguem al Camp de Les Borges a les 16 hores.