Festa dissabte 30 i diumenge 31 de juliol al Parc Mas Iglesias de Reus, i Torneig street Football, vermut i música, stands inscripció socis 2022/23

Dissabte 30 i diumenge 31 de juliol os convidem a assistir a una festa al parc mas iglesias de Reus al carrer Marià Aurèlia Capmany i al camp Sergi Roberto, amb Torneig de Street Football Femení (dissabte a partir de les 9 del matí) si voleu participar noies a partir dels 14 anys veniu a inscriure's,


Vermut electrònic amb DJ OSKARMUSIC a partir de les 11 matí de dissabte.

A la tarda de dissabte juguen cadets i juvenils i diumenge matí, festa de l'escuma i futbol base roig-i-negre.

Tindrem estand del CF REUS ROIG-I-NEGRE per la inscripció de socis per la temporada 22/23  i també estand de l'escola afiliada de futbol base roig-i-negre CE MAS IGLESIAS per inscripció a nens.

I L'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS EL ROSERAR DEL MAS IGLESIAS A ORGANITZAT LA FESTA AMB EL SUPORT DE TOTS.

RECORDEM SOM EQUIP DE TERCERA CATALANA GRUP 2, enllaç a Calendari de lliga a la web del club.



Apostem fort pel futbol Femení i hem inscrit un equip amateur a la SEGONA CATALANA FEMENINA seguim amb inscripció de noies de Reus.

Una important temporada 22/23 pel CF REUS ROIG-I-NEGRE que dona un nou pas endavant en record, memòria i homenatge al nostre club el CF REUS DEPORTIU insubstituïble és hora de REVIURE ELS NOSTRES VALORS ROIG-I-NEGRES. UN SOCI, UN VOT.
FORA REUS!


Una salutació cordial a tots i totes.




Comentaris