El jugador Brahim Amiri, expulsat merescudament, al minut 60 sentencia el derbi reusenc a favor del CEU Astorga. un penal al minut 77, (2-0)

Derbi Reusenc, Municipal del Districte 5, dissabte 15 d'ocubre a les 18 hores

300 espectadors.

CEU ASTORGA 2 CF REUS RN 0

Gols, Ruben Gómez Gamero, minut 13 i Samir 2 - 0 (penal, minut 77)

Expulsat: Brahim Amiri, minut 60 (CF REUS RN)

La primera part del derbi esta marcada  per atacs roig-i-negres i la pilota que no vol entrar un taco del 10 roig-i-negre Victor, el salva un defensor del astorga quan la pilota anava a entrar, el Astorga marca el 1 a 0 en un corner en el que per errada defensiva remata sol el jugador Ruben Gomez Gamero al segon pal, minut 13 y la primera ocasió l'Astorga fa el gol corner. 1 a 0.

La segona part partit amb ocasions i molt disputat, al minut 60 el jugador Brahim Amiri es expulsat per i ell mateix deixa el derbi sentenciat, a partir d'aqui superioritat del Astorga, al minut 70 un penal contra el CF Reus RN posa el 2 a 0 al marcador del municipal del districte 5 de Reus, encara Jorge el 9 roig-i-negre te ocasions per reduir distancies una molt clara.

Amb un jugador menys 30 minuts els CF Reus RN perd el primer derbi de l'historia amb el CEU Astorga.

La propera setmana el CF Reus RN rep al Camp Clar a casa el diumenge a les 17 hores,