La dupla en atàc amb Hassan i Moha K, porta perill i gols, els Roig-i-negres guanyen 1 a 3 al Tarragona FC.

L'entrenador José Mora no podia estar més content de guanyar contra el Tarragona FC per 1 a 3 i això si, arriba al club el jove central de senegal Pape Diop, i el retorn del davanter Moha K.
canvi de plantejament al sistema i la davantera ara amb Hassan i Moha K, dos jugadors que son desequilibrants al davant i es coneixen a la perfecció,
Moha K, ahir a Tarragona.

i el Roig-i-negre FC torna a guanyar, i a un rival directe el Tarragona FC, per 1 a 3; Hassan al minut 16, marca el priner gol, als 6 minuts empata el Tarragona FC, arriben els dubtes, però hassan torna a avisar amb un tir que dona al pal, desprès abans del descans Moha K, amb un xut de volea sensacional marca el 1 a 2.
A la segona part Hassan culmina el 1 a 3 amb una jugada molt treballada per Kadi Ali per la banda.
imatge del davanter Hassan.

el mig camp va funcionar amb leo i ian maldonado, julian i ahmed, els laterals Seck i Martin, i com centrals Isaac i Pape, ara toca jugar el derbi reusenc el proper diumenge al municipal 5 de Reus a les 12:15 hores contra el Astorga.