Reus Roig-i-negre FC no renova amb el CE Mas iglesias i aquest deixa de ser l'escola roig-i-negre oficial del RNFC.

El Reus Roig-i-negre decideix no renovar l'afiliació amb el CE mas iglesias com escola roig-i-negre oficial del club.
Dues temporades a durat l'afiliació, S'agraeix al CE Mas Iglesias la seva dedicació durant aquestes dues temporades.

INSCRIPCIÓ A JUGADORS A PARTIR DELS 16 ANYS.
El RNFC obre les portes a tots els jugadors a partir de 16 anys per venir a la pretemporada 23/24.

El club ara inicia la pretemporada 23/24 amb la creació d'un equip formatiu roig-i-negre amb edats des dels setze anys endavant i preparar una pedrera roig-i-negre a la ciutat, i que els jugadors aconsegueixin accedir al 1r equip roig-i-negre actualment a 3a Catalana, obrim inscripció a tots els jugadors interessats a formar part, podeu trucar per informació a partir del 10 de juliol al telèfon 602 688 011.

El club vol que l'equip formatiu de futbol 11 roig-i-negre oficial que competirà a la federació catalana de futbol tingui la mínima despesa pels jugadors i pares, i serà l'equip de categoria juvenil més econòmic de la ciutat de Reus.

El jugador una vegada el club acceptada la seva inscripció al roig-i-negre, a la federació catalana de futbol complirà amb la despeses fede
ratives, mutualitat, afiliació i revisió metge per poder competir.


l'inscripció està oberta a partir del 10 de juliol, a la pretemporada i es totalment gratuita pels jugadors iniciem a l'agost.

Podeu demanar l'inscripció a la pretemporada roig-i-negre al correu cfreusinfo@gmail.com
Adjuntar nom i núm. de contacte, si ets menor la sol·licitud amb el permís de pares o tutors, adjuntar nom i telèfon de contacte. Us convocarem per omplir l'inscripció i del dia i hora de l'inici.

o trucar al 602 688 011 (informació) 



Comentaris