El Reus RN es deixa empatar en el descompte a casa de Les Borges, 3 a 3.

Partit Jornada 2.

Les Borges del Camp - CF Reus RN   3- 3

ACTA DEL PARTIDO

El CF REUS RN, juga una bona primera part a casa de les Borges del Camp, amb domini, un gol d'Ian Maldonado en el 22 després d'una bona jugada, posa al roig-i-negres per davant 0 a 1. Una falta tirada per Ali AW en el minut 33, un gran gol del defensa i el marcador 0 a 2.

Al final de la 1a part un error en defensa del mateix Aly  propicia una contra que acaba amb un gol de Marc Gutiérrez en el 42, final de la primera part, 1 a 2.

A la 2a part , surt Moha K per Donovan Pulido,, a la banda esquerra aquí el conjunt de les Borges veu una oportunitat, pel poc treball defensiu de Moha K.

En el minut 52, el davanter centre roig-i-negre Abdessamad marca d'un fort xut i fa l'1 a 3 tot de cara pel Reus. La victoria fora de casa no es podia escapar.

Les Borges canvia'n a 5 jugadors per dominar, més jugadors al migcamp.

TEODORO GORDILLO, DAVID x BARROW , OUSSAINOU 54'

GUTIERREZ RAMOS, MARC x CATALA RUIZ OREJON, ORIOL 54'

HERRERA GARCIA, ALEXANDRE RAFAELx MESSOUDI , SALAHEDDINE 61'

BARÓN GARCÍAANTONIo x CRESPO GONZALEZCARLOS 61'

BLAZQUEZ DELGADO, EDGAR x BOUKHARRAK , MOHAMED el minuto 61,

Aquí arriba un canvi dels roigs-i-negres, Ian Maldonado surt per que l'àrbitre no li mostrés una segona groga de cara al partit de Falset, amb el 1 a 3, no es volia arriscar,  Ali Sowe, el de Gambia entra per donar descans a Ian i amb el seu joc crear ocasions per Babacar i Abdessamad.

Entra al camp Brahim Amiri per Marian en el minut 69, ara el Reus juga amb dos laterals i tres centrals. 5 defensors i s'arriba al minut 89, córner a favor de les Borges, una pilota entra a gol d'errada defensiva, ara és el 2 a 3 i l'arbitre ni pita el final i  les Borges van a totes tirant passades llargues i aconseguien al minut 97 amb 7 minuts descompte un altre córner, i un  altre error en el marcatge  i gol de cap de Barrow logra el 3 a 3, anb el deliri dels seguidors de Les Borges, un minut després en el 98 el àrbitre pita el final del partit, empat a les Borges del Camp, 3 a 3.