El Roig-i-negre iguala 2 a 2 i perd al encaixar dos gols als minuts 86 i 89.

El partit molt disputat entre Reus RN i Falset, la primera part el Reus RN falla tres,gols clars a porta, i el Falset d'una pilota de falta marca el 0 a 1.
El Reus RN surt dornit a la 2a part un error d'una jugada al mig del camp propicia un 0 a 2.

Aqui cambia tot i es va a pressionar i um gol de falta de Cheikh Seck i un altre en jugada de abdessamad s'iguala el marcador,
Un canvi de David per Babacar no entra al camp a temps David i propicia jugar amb 10 jugadors i el gol del Falset al minut 86.
Incomprensiblement l'arbitre no xiula un penal clar al Falset, d'aquesta falta es lesiona el central Pape Gaye.
Una errada en defensa de Amiri que perd la marca, deixa golejar a plaer al falset que anota el 2 a 4 al 89

Un altre partit on als minuts finals el Reus RN es deixa marcar dos gols igual que al primer partit de lliga contra Les Borges del camp.