Partit de derbi emocionant entre l'Astorga i el CF Reus Roig-i-negre

Un partit de derbi aquesta tarda de dissabte al municipal del districte 5 de Reus entre la Unió Astorga i el CF Reus Roig-i-negre amb molt bon ambient i la presència dels regidors de l'Ajuntament de Reus, Anabel Martínez i Manel Muñoz, la primera part ha finalitzat, 0 a 0 amb ocasions dels dos clubs i molt igualada, la 2a part han marcat el (0 a 1) els roig-i-negres amb un gol de Andrei Milcu al minut 55, un minut després l'Astorga empata amb un gol  (1 a 1) de Cortés,  i al minut 67 el (2 a 1) també gol de Cortés, els roigs-i-negres han pogut empatar en dues ocasions molt clares, al final la victòria s'ha decantat pels locals, el partit molt disputat, el CF Reus RN continua lluitant per salvar la categoria i estan a 4 punts, aquest partit és últim de la primera volta, ara queden 15 finals més.CF REUS RN