El CF Reus RN amb el tècnic de la casa Lluis Gómez guanya 1 a 3 el derbi a casa del Tarragona FC.

La directiva de caràcter d'urgència abans de l'important partit de derbi contra el Tarragona FC, va reunir als jugadors i a l'entrenador Sergio Guirado que es va acomiadar de tota la plantilla i va veure el partit donant recolzamenr des de la graderia se li agraeix la tasca a Sergio que entrenará al Pla de Santa Maria de 4a catalana.

El tècnic de la casa Lluis Gomez es va fer càrrec de l'equip abans d'iniciar el derbi i va plantejar un sistema i encoratjar als jugadors, va funcionar, amb dos gols de abde i un gol de Donovan el CF Reus RN, va guanyar el derbi 1 a 3.

En la mateixa reunió avans del partit  també es va presentar a l'entrenador Manel Salado a la plantilla, que amb Lluis Gómez formaran l'equip tècnic hasta finalitzar la temporada i iniciaran un projecte per la temporada 24/25.

Xavi Carbó a incorporat als jugadors Weverton, Gerard i Dani López per ajudar a finalitzar el campionat, en un equip amb moltes baixes i el central Kaike sancionat. I Omar i Sergi lesionats, no es descarta arribi algun jugador per reforçar l'equip en els propers diasQueden 6 jornades i 18 punts en joc.

Els jugadors del 11 titular.
Manel, Houssa, Weverton, Florin, Gerard, Pape, Amiri, Ricardo Takumi, Dani lópez i Abde. També van jugar Donovan i Adi.

Comentaris