L'àrbitre deixa amb 10 jugadors 30 minuts al CF Reus RN.

No a pogut ser el CF Reus RN rep la golejada mes gran de la temporada 0 a 5, la primera l'arbitre condiciona al Reus RN al minut 6 amb una tarjeta a Houssa, Amiri pasa al lateral,
Abde pot marcar el 1 a 0 amb gran jugada que acaba en tir al pal
 Una falta del mateix Amiri al borde del àrea la transforma el constantí al minut 32 de partit 0 a 1, i una jugada en fora de dona el.segon gol al Constantí.
A la segona part al minut 50 el constantí marca el 0 a 3 en una errada defensiva.

L'equip reacciona i el roig-i-negre Ferrada respon amb un tir fora del area que ja es cantaba gol del CF Reus RN i atura el porter amb una parada genial.

Els millors minuts dels roig-i-negres.

Al minut 61 en una jugada de atac roig-i-negre li fan falta a Ferrada i li donen patada a l'ingle, i posterior l'agafen del coll, aquest es torna i respon, i l'arbitre expulsa a Ferrada amb vermella deixant 30 minuta als roig-i-negres amb 10 jugadors al camp.
Podia haber expulsat als dos jugadors, però sols va expulsar a Ferrada.

A la jugada seguent Abde va a porteria sol i li fan falta per radera l'arbitre deixa seguir, quan entra al àrea per anotar gol el tiren a terra en una nova falta i penal clar, l'arbitre no el pita.

Podia ser el 1 a 3.
El penal era indiscutible i la falta anterior també.

El constantí amb superioritat clara anota al minut 73 i 81.
El CF Reus RN a lluitat final amb 10 jugadors fins i tot a sortit plantar batalla i l'ha tigut Abde.
El defensa Pape fins i tot amb pundonor a anat a buscar gol i a fer presió.