EL CF Reus RN blinda el projecte roig-i-negre i tanca la plantilla per la lliga 24/25.

El club i l'entrenador Manel Salado han portat  molt treball per confeccionar un planter i un projecte per estar al playoff d'ascens, els jugadors que formen l'equip roig-i-negre, 21 jugadors. sols convendria l'arribada d'un porter. 
La junta del club i l'entrenador Manel Salado per el possible interés d'algun club per algún jugador, ja han decidir no donar baixes a cap jugador durant la lliga, un compromís un projecte i un objectiu que es de tots i grupal hasta el final de la temporada 24/25.

L'equip roig-i-negre.

1 M. PELAYO
2 BIEL FERNÁNDEZ
3 GERARD BLANCH
4 JUAN SPANHOL
5 WEVERTON TEIXEIRA
6 RODRIGO ALONSO
7 LUIS GALARZA
8 LUCAS VAZQUEZ
9 ADRIANO
10 HASSAN 
11 ZAYNS MALIC
14 GERMÁN LÓPEZ
15 JOSE TALAVERA
16 ISRAEL TRAORE
17 VICTOR FERNÁNDEZ
18 FEDE FERRADA
19 SERGIO ADELANTADO
20 KEVIN CANDAPAY
21 BRYAN DE LA CRUZ
22 BRAHIM AMIRI
23 TOMAS (TOTO)

Manel Salado l'entrenador roig-i-negre avisa, esportivament seguirem amb aquest equip tota la temporada, per lluitar per jugar el play-off d'ascens els jugadors tenen un compromís amb el club i amb aconseguir els objectius  i avisem que el compromís es ferm en el projecte i per no desestabilitzar no habrà fisures i no donarem cap baixa, ni cap precedent, la junta del club així m'ho va assegurar, el tècnic Manel Salado es mostra segur i avisa als posibles clubs amb interès amb jugadors roig-i-negres, fins que no finalitzi la temporada perdran el temps.
El nostre objectiu es clar.