Aquest dilluns dia 7 de desembre a les 20:30h. el club dels aficionats del CF REUS DEPORTIU, a CANAL REUS TV.


El club espera preguntes com:


Quans socis sou?
 Som ja 600 socis i volem acabar la temporada 20/21 amb 1000 socis.

 Teniu camp de joc municipal?

 No encara, el procès es llarg ja portem any i mig i quan acabi aquesta temporada seràn dos anys, es el proçes li passarà a tots els clubs de nova fundació, estar al registre de la generalitat definitivament inscrits, son ja 8 mesos, desprès pots registrarte com entitat a l'Ajuntament de Reus si no ets entitat no pots demanar res, això ens va passar a naltros , desprès esperar a solicitar camp quan toca (tens de ser club registrat definitivament a la Generalitat, Ajuntament), i dèspres que hi hagi lloc, el que arriba l'ultim li toca esperar, tots som igual. Quan tens camp assignat et pots inscriure a la Federació Catalana de Futbol, a partir d'aqui molta mes tasca... El CF REUS RN ja complim tots els requisits i volem jugar algun dia, a l'Estadi Municipal en homenatge al nostre CF REUS DEPORTIU,  a Reus som 107.000 habitants i treballem al carrer per fer afició roig-i-negre, petits comerciants, empreses locals i no excloure a ningú, fer unitat, portes obertes, mai ens proclamarem el "NOU REUS", som els aficionats en homenatge i lluita pels nostres colors.


 Voleu pujar categories?

 Els socis ens han demanat pujar categories, l'objectiu es pujar cada any, per jugar això si, sempre en homenatge al CF REUS DEPORTIU.

Portes obertes a tots, a parlar i fer unió?

I tant, hem fet molta tasca i la seguirem fent, estem oberts a parlar amb tothom i l'unió de tots els roig-i-negres, portes obertes. A Reus podem arribar a 8000 o 10000 roig-i-negres  si treballem al carrer.


ESTAREM TOTS PENDENTS DE L'ENTREVISTA A 
CANAL REUS TV.


Comentaris