Entrades

Visita ahir de la direcció del CF Reus RN al camp de Futbol Municipal de Reus del districte V, Es un camp creiem que pot ser adecuat per jugar el CF Reus Roig-i-Negre a 4a catalana la temporada propera, o parlarem amb l'Ajuntament si pot ser viable.

El Club roig-i-negre comença a partir de març un altre període es la segona fase del projecte esportiu, en el que mantindrà un blog de jugadors ja provats per arribar al Juny amb una base. El dia 3 de Març jugarem a L' Atmetlla de Mar per iniciar els entrenaments altre vegada.

Ahir dijous dia 13 de Febrer al Camp del Torreforta varem entrenar i fer proves a nous jugadors en totes les demarcacions, aquest és l'últim entrenament i farem una pausa esportiva de 20 dies, després de 26 partits amistosos jugats.

Molt important per el futbol aquesta notícia, La Junta Directiva de la FCF es reunirà a Tarragona.

El CF Reus RN, es reunirà per perfilar el projecte esportiu de cara la propera temporada, tot pasa per tenir camp a Reus, per poder jugar.

Els roig-i-negres jugaran el partit 26 amistós, s'enfronten demà dijous dia 13 de febrer de 2020 al CD Torreforta, després faran una parada esportiva fins el mes de març.

El Club Futbol Reus RN, obre proves a nous jugadors interessats, si sou de Reus, teniu 18 anys complerts i estimeu els colors roig-i-negres, es el vostre lloc.