Entrades

Foto del Acalde de Reus Sr. Carles Pellicer amb José Bonillo, al Parc Mas Iglesias amb la samarreta del Club de Futbol Reus Roig i negre, "MAI MORIREM" en referencia a que els aficionats del CFRD seguirem endavant

Els roig-i-negres jugaran el proper entreno amistós amb el CD Torreforta de 3a Catalana el dijous dia 13 de febrer a les 20:30h al Municipal de Torreforta.

El futbol de Reus torna a tenir esperança amb el club roig-i-negre, com club de socis, i amb l'esperit de un club fundat per seguidors del CFRD

El CF Reus RN a assolit jugar gràcies a la solidaritat de clubs de poblacions de tota la província i de diferents categories 2a, 3a i 4a, 25 partits desde Setembre, i més de 50 jugadors han fet proves, els roig-i-negres segueixen a la espera de poder tenir camp per entrenar a la seva ciutat de Reus.

Aquest dimarts dia 4 de Febrer de 2020, s'ha jugat un amistós amb el actual líder de 3a Catalana el CF Llorenç del Penedès. molt agraïts al club, per el CF Reus RN a significat el partit 25 amistós.

Proper Partit Amistós del CF Reus, jugarem amb el CF Llorenç del Penedès, a les 20:45h del proper dimarts dia 4 de Febrer de 2020, a la població de Llorenç, actuals líders de 3a Catalana, la convocatòria és a les 19h al Can Vicens del Mas Iglesias de Reus, ens podeu acompanyar amb l'equip.

Avui dia 2 de febrer, el President del CF Reus i el Manager s'han desplaçat a Cambrils a veure el partit AE Marina Cambrils contra el Pallaressos líder de la categoria de 4a Catalana.

El CF Reus RN ja ha jugat 24 partits amistosos de preparació per la temporada 2020/21 desde la seva fundació el 1 de juliol de 2019, gràcies a poblacions han convidat al Reus perquè pugui entrenar.

El CF Reus juga amb el Segur At. un partit amistós de preparació per la temporada 20/21 al Municipal de Segur de Calafell

El últim partit amistós de l'any 2019 el Club Futbol Reus RN el va jugar amb la UE Maspujols de 3a Catalana, amb un resultat de 3 a 9 a favor del CF Reus RN.