El CF REUS RN, amb un jugador menys des del minut 5, acaba perdent per 2 a 3 als ultims minuts amb un gol en clar fora de joc.

Penal i expulsió a Yassine en el minut 5 de partit, Mati atura el penal, però després encaixem dos gols, el desconcert fa marcar als d'Almoster dos gols, un càstig per culpa de jugar un menys i dels nervis de l'equip al quedar-se amb 10.

L'equip segueix pressionant a l'Almoster tot i jugar amb 10 jugadors, un penal clar, unes mans clares d'un defensor de l'Almoster no és xiulat per l'arbitre aquí en aquest error posa mes nerviosos als de Reus, que segueixen aracant, un altre penal clar a Moha que producte de l'entrada es fa mal tampoc el xiula l'àrbitre, es fa el protagoniste i comença a condicionar als jugadors locals.

En un dels atacs roig-i-negres, Wil Blanco marca l'1 a 2 pels roigs-i-negres.

A la segona part tot l'equip de L'Almoster tancat i els reusencs fent pressió moltes ocasions, fruit d'una d'elles Hassan marca el 2 a 2, quedaven 25 minuts,

Després d'una ocasió de gol claríssima dels roigs-i-negres, en una contra clarament en fora de joc els de l'Almoster marquen el 2 a 3