traductor

notícies vistes

El CF REUS RN, amb un jugador menys des del minut 5, acaba perdent per 2 a 3 als ultims minuts amb un gol en clar fora de joc.

Un àrbitre de protagonista que ha sigut l'estrella del partit aquest diumenge, penal i expulsió a Yassine, encertada ja que la toca amb la mà, en el minut 5 de partit, Mati atura el penal, però després encaixem dos gols, el desconcert fa marcar als d'Almoster dos gols, un càstig per culpa de jugar un menys i dels nervis de l'equip al quedar-se amb 10.

L'equip segueix pressionant a l'Almoster tot i jugar amb 10 jugadors, un penal clar, unes mans clares d'un defensor de l'Almoster no és xiulat per l'arbitre aquí en aquest error posa mes nerviosos als de Reus, que segueixen aracant, un altre penal clar a Ben Aziz que producte de l'entrada es fa mal tampoc el xiula l'àrbitre, es fa el protagoniste i comença a condicionar als jugadors locals.

En un dels atacs roig-i-negres, Wil Blanco marca l'1 a 2 pels roigs-i-negres.

A la segona part tot l'equip de L'Almoster tancat i els reusencs fent pressió moltes ocasions, fruit d'una d'elles Hassan marca el 2 a 2, quedaven 25 minuts,

  Després d'una ocasió de gol claríssima dels roigs-i-negres, en una contra clarament en fora de joc els de l'Almoster marquen el 2 a 3

L'Àrbitre a parat el partit, recriminant al públic local, "me dicen cosas", "que se callen o lo acabo yo", "hacia falta alguién como yo viniera aquí" 

  Un circ lamentable sense motius, a on el delegat local a tigut de demanar total silenci a la gradería si no el àrbitre no acababa el partit en un espectable personal que s'ha acabat  fent-se una foto al final del partit amb l'equip visitant.

Igualment no hi ha excusa el partit el perdem per jugar amb presses i sense cap. 

Ara toca refer-se.

Han estat presents els delegats comarcals de la Federació Catalana de Futbol de Tarragona Toni Cansino i del Baix Camp Sr Rovira, i el Vicepresident de la Federació Catalana de Futbol Josep Vives. També el primer secretari de l'agrupació local del PSC de Reus al que agraïm la seva presència.

Comentaris