El CF Reus RN, perd el partit a L' Espluga tot i començar guanyant amb un gol de MAXI.

L’equip ha començat amb força i empenta,
pressionat al rival, amb els nous arribats, Maxi, Amadou i Alex, marcant un gol MAXI en els primers minuts de partit, poc a poc L' Espluga s’ha fet amb el mig camp fins q ha arribat l’empat i seguidament en pocs minuts el 2-1 a favor dels locals, aixi s’ha arribat al final de la primera part.

S’ha iniciat la segona part amb 4 incorporacions noves al Camp, en la zona d’atac, causant diverses ocasions de gol sense finalització, molta mala sort, cosa que ha envalentonat a l’equip local que en els ultims minuts ha fet el definitiu 3-1
El once inicial: MATI, THEO, SERGI, YASSINE, AMIRI, ELIAS, AHMED, AMADOU, ALEX, MAXI i IBRA,
SUPLENTS: JOSUÈ, NAHUEL, ISMA, RODRIGO, HASSAN, WIL, GENIS.

Toca refer-se i seguir treballant, amb dinàmica de lluita...
Ara el club senfronta el proper diumenge al Vila-seca.