Per raons organitzatives alienes al Club i a causa de la situació d'emergència sanitària actual, l'aforament per al següent partit es reduirà.

Benvolguts/des socis/es,


Per raons organitzatives alienes al Club i a causa de la situació d'emergència sanitària actual, l'aforament per als següent partit es reduirà de forma considerable i es veurà reflexat en el proper partit que es disputa al camp del Pare Manyanet contra el Vilaseca CF B (diumenge 18 d'abril a les 17:00h). Només podran accedir a les instal·lacions 50 socis, amb el que el registre previ des de la nostra web serà un requisit indispensable per poder accedir-hi com a públic 

www.cfreus.com

Si encara no ho heu fet, el registre es podrà fer a la nostra web fins el dissabte dia 17 a les 23:59h i els registres realitzats posteriorment per aquest partit no seran comptabilitzats. També us informem que, un cop es completin 50 registres per a aquest partit, els següents no seran comptabiltzats. Quan disposem de les dades dels 50 socis que han realitzat el registre, us confirmarem per correu electrònic si disposeu de l'entrada per accedir al partit. Si no heu fet el registre a la nostra web, segurament no podreu accedir a veure el partit dins de les instal·lacions donat el límit reduït de l'aforament.


El Club seguirà actuant segons el protocol de prevenció que marca la Federació Catalana de Futbol, amb el que us preguem que feu cas de les indicacions i senyalitzacions que us donin els socis/es i voluntaris/es que estaran fent aquesta tasca. Per tal de facilitar la vostra col·laboració, tot seguit us compartim algunes de les indicacions que s'hauran de respectar:

És obligatori que ens entregueu una declaració responsable per assistir com a públic. Us el facilitarem a l'entrada perquè l'ompliu amb les vostres dades, però si voleu ajudar-nos a evitar aglomeracions, us deixem aquí enllaç al document que podeu portar imprès.  

L'accés al recinte serà de les 16:30h a les 17:00h. Un cop comenci el partit, les portes d'accés hauran d'estar tancades... no feu tard!  

Per accedir al recinte us haureu d'identificar amb el carnet de soci, no us el deixeu a casa!

Per molt que sembli obvi dir-ho, l'ús de la mascareta serà obligatori per al públic assistent.

A l'entrada disposarem de gel hidroalcohòlic i farem un control de temperatura (no podran accedir al recinte aquelles persones que mostrin una temperatura de 37'5 ºC o més graus).

Manteniu les distàncies de seguretat (1'5 metres entre persones que no siguin convivents) i feu cas de les senyalitzacions que hi haurà al recinte.

Eviteu les aglomeracions tant en l'accés a les instal·lacions com en la sortida (procureu fer-la de forma esglaonada)

Us agraïm per anticipat la vostra assistència i col·laboració, i esperem que animeu a l'equip a aconseguir la victòria. Ubi concordia, ibi victòria!


Atentament,


Eloy Ortiz

Secretaria




Comentaris