Victòria contundent per 4 a 0 del CF Reus RN al Vila-seca i "Hat-Trick" de Hassan, al Camp del Pare Manyanet de Reus.

Triomf roig-i-negre.

l'afició va tornar a respondre, i es va omplir tot l'aforament permès, l'alineació presentava canvis,

MATI, YASSINE, SERGI, CANOATOU, ORIOL, ISMAAMADOU, MOHAIBRA i HASSAN, suplents: AMIRI, AHMED, ELIAS, DANI, WIL i GENÍS.

El partit va començar amb pressió al rival que va donar els seus fruits al minut 3, Ibra va aconseguir marcar, tota la primera part va ser constant els atacs i bon joc roig-i-negre i es va arribar amb 3 a 0 al descans, la segona part, van haver molts canvis, un altre gol de Hassan el tercer de la tarda va significar el 4 a 0. Així l'entrenador Alberto Marina torna a guanyar a casa, després de l'ensopegada  a fora amb l'Espluga,

Per tant, va tornar a jugar Raul Cano, primer partit del veterà Oriol Serra, tarde de futbol per recordar, amb l'afició donant suport a casa...