El 4 de juliol, II Aniversari del CF REUS RN i presentació de l'escola futbol base CE Mas Iglesias RN.

El CF REUS RN i el CE MAS IGLESIAS han signat un conveni d'afiliació, a partir d'aquesta temporada 21/22, nova escola roig-i-negre de futbol base a la ciutat de Reus, CE MAS IGLESIAS RN, Que passa a lluir els colors roig-i-negres a les equipacions i ha adaptat l'escut.

L' Escola agafa l'objectiu de formar jugadors que poden arribar a jugar al CF REUS RN, una escola familiar, d'aquesta manera aquest conveni a la ciutat de Reus, fa fort el projecte d'homenatge al CF Reus Deportiu, ara els nens i nenes de la ciutat poden tenir opció de formar part d'una pedrera roig-i-negre pel futbol popular de la ciutat de Reus.

El president, Albert, del CF REUS RN i la presidenta, Erika, CE MAS IGLESIAS, es mostren contents i amb molta il·lusió d'aquesta afiliació que beneficiarà sobretot a tota la canalla de la ciutat que vol vestir els colors roig-i-negres i jugar en Homenatge al CF REUS DEPORTIU

El dia 4 de juliol, el cartell dels diversos actes de l'Aniversari i presentació de l'escola al camp del Pare Manyanet, amb portes obertes a tota la família, nens i nenes des de les 9 hores del matí, música, jocs, activitats organitzades pel CE MAS IGLESIAS. 

Els DJ Oscarmusik i DJ XAVI, faran sonar la música a la festa, s'organitzaran partits de Futbol 7, proves, jocs amb monitors de l'escola  a les 14 hores dinar popular és poden inscriure els socis i pares, jugadors, aficionats tothom vulgui estar amb inscripció prèvia, a les 16 hores partits d'aficionats, a les 17:30 hores acte de presentació de l'escola roig-i-negra, CE MAS IGLESIAS RN, i a les 18:5 hores el Partit de lliga com cloenda de Temporada CF REUS RN - CD LES BORGES.
Entrada gratuïta.

Tot el dia estands d'inscripció a l'escola per la temporada 21/22 totes les categories, inscripció de socis CF REUS RN. Sorteig de 2 samarretes oficials, diversos establiments de Reus fan aportacions. Gran festa roig-i-negre en aniversari i presentació de l'escola.


Amb aquesta afiliació es fa un pas endavant, la canalla de la ciutat podrà formar-se a una escola familiar i vestir els colors en homenatge al CF Reus Deportiu, i amb l'opció de jugar amb un equip de futbol popular com el CF REUS RN. La ciutat guanya amb aquesta unió. 





Comentaris