Els roig-i-negres fallen moltes ocasions clares i perden un partit crucial, (2 a 1) amb el Costa Daurada.

La lluita per pujar es guanyar si no puntues en partits com el de dissabte, acabes patint, dos ocasions molt clares de gol va dominar el CF Reus RN i acaba la 1a part 0 a 0.

El Costa Daurada va aprofitar les ocasions, i sols començar la segona part van marcar,{1-0) reacció  ràpida  dels roig-i-negres van empatar (1-1)  un altre gol del Costa Daurada després d'una errada defensiva, va arribar als 10 minuts després(2-1), aquí el CF Reus RN va seguir la lluita d'aconseguir un gol que no vas arribar, ocasions perdudes, partit perdut i obligats a guanyar a casa al Falset Esportiu.

És va jugar de sortida amb Matias a la porteria,  Òscar, Weverton, Touré, Atou, Ali, Amiri, Jamiu, Kadiali, Cheick, i Joan Marc.
Ara el proper partit es juga a casa diumenge proper a les 17 hores.