Dissabte gran partit entre el CEU ASTORGA vs CF REUS RN, al Municipal del districte 5, en un derbi de dos clubs que conviuen al mateix camp de joc i juguen a la mateixa lliga.

 DISSABTE 15 D'OCTUBRE A LES 18 HORES, CEU ASTORGA . CF REUS RN

MUNICIPAL DEL DISTRICTE 5 DE REUS.

ELS DOS CLUBS COMPARTEIXEN CAMP.



És un fet que ja tenim aquí el primer derbi de la història de la ciutat de Reus, que es jugarà al Municipal del districte 5 de Reus aquest dissabte dia 15 d'octubre a les 18 hores, dos clubs rivals a la mateixa lliga i que conviuen al municipal del districte 5 de Reus, al  costat del Barri Montserrat i de la Avinguda de Salou entrada a la ciutat de Reus.


El CEU Astorga ja juga allí fa molts anys, el CF Reus RN, el club homenatge al CF Reus Deportiu, ja ha jugat la temporada passada i juga els partits de casa els diumenges a la tarda.


El CEU Astorga juga els partits de casa normalment els dissabtes a la tarda.


L'anècdota


És un fet que passa inclòs en molts clubs compartir el camp a Itàlia passa a la primera divisió a San Siro, L'Inter de Milà de negre i blau, i el Milà de roig-i-negre.


En el cas de la ciutat de Reus a l'estadi municipal del districte 5 de Reus el CEU ASTORGA de negre i blau i el CF REUS RN de roig-i-negre.

CF REUS RN

Comentaris