El projecte del Reus RN enfocat a gent jove amb potencial, jugadors locals i estrangers sub-23 que viuen a Reus.

Ens hem reinventat i volem ser el club amb més projecció de la ciutat de Reus, amb l'objectiu de ser el segon equip de la ciutat a la categoria amateur.
Treballant en una direcció clara.

Amb la incorporació de joves jugadors locals catalans i jugadors provinents de molts indrets amb molt potencial que viuen a Reus.

L'objectiu era crear un equip juvenil , roig-i-negre pels joves aquesta temporada 23/24 i no cobrar als jugadors quotes per formar-los. Els minims per poder mantindre l'equip i buscar patrocinis.

Normalment, els clubs per la formació dels nois cobren una mitjana de 500 euros a part de roba i els jugadors a part paguen mutualitat i llicència federativa a la federació catalana de Futbol.

Aquest funcionament no és el nostre projecte.

Volem un equip juvenil patrocinat de joves de Reus de formació que poguessin reforçar al 1r equip.
I minimitzar al màxim les habituals quotes.

La empresa Reus esport i lleure no ha donat el vist i plau per que el club roig-i-negre pugui tenir un equip juvenil aquesta temporada 23/24, i sense espai d'horaris no podem formar l'equip.

La temporada,22/23  tambè van tirar enrere un equip femení amateur roig-i-negre que ja estaba format i inscrit a la FCF.

Però el CF Reus RN sempre tira endavant i seguirem amb  la  formació de nois estrangers i catalans que viuen a Reus. 

Aquests nois tenen un gran potencial futbolístic, nois sub 23, que podran jugar a 3a catalana i que podrem promocionar a altres clubs de superior categoria amb un projecte a 3a catalana.

L'objectiu es a la temporada 24/25 tinguem horaris per crear l'equip juvenil roig-i-negre i si fa falta inscriurem un 4a catalana un filial del club.

Com club seguim endavant i amb més força que mai sempre amb uns únics colors els roigs-i-negres del CF Reus Deportiu, i fidels a un sentiment i a un futbol modest que va iniciar de zero i pot arribar on vulguem amb treball i esforç i lluitant a tots els problemes. 



Comentaris